Online
Master-class

Smile to your new Future

Online Masterclass Bitten en Hoofdstellen

Een hoofdstel dat verkeerd zit en/of een bit wat niet goed past belemmeren je paard in zijn bewegingen. Doe je een hoofdstel structureel verkeerd om of stel je het verkeerd af, dan heb je een grote kans op wondjes of zelfs blessures. Dit wil je natuurlijk voorkomen. Hoe je het wel goed doet, leg ik je in deze Online Masterclass uit! 

De juiste benodigdheden zijn belangrijk voor je paard, maar daar komt bij dat je ze ook op de juiste manier moet gebruiken om een optimaal resultaat te realiseren. Daarom heb ik besloten deze Online Masterclass te geven, waarin ik je uitleg wanneer een hoofdstel correct hangt. 

Deze Online Masterclass is voor iedereen die affiniteiten heeft met paarden en de verbinding tussen ruiter en paard, waarbij het paard de ruimte en vrijheid krijgt om optimaal te bewegen, wil verbeteren!

IN DEZE ONLINE MASTERCLASS LEER JE ONDER ANDERE:

  Hoe hangt een hoofdstel correct? Waar moet je op letten?
  Wat verstaan we onder een anatomisch hoofdstel?
–  De neusriem, wat is hier nu eigenlijk de functie van?
  Hoe vind je het juiste bit voor je paard?
  Wat zijn de verschillen tussen een watertrens en een bustrens?

…en nog veel meer!

 

PROGRAMMA:

19:30-21:30 uur    Presentatie

Start

Plaats

Duur

15 februari 2023

Online

2 uur

Tijd

Investering

19.30 – 21.30 uur

€34,50 per persoon incl. BTW

Meld je nu aan!

En reserveer jouw plek voor de Online Masterclass.

Over 2FitHorses

Hi Karin, hierbij wil ik je kort even laten weten dat ik de masterclass gisteravond een groot succes vond! Inhoudelijk goed om weer even een opfrissing te krijgen en er zaten tevens een aantal nieuwe gezichten voor mij bij. Het allerleukste vind ik de energie die ik krijg, wanneer ik jou aan het 'werk' zie/hoor. Je straalt altijd zoveel passie uit! Ik word direct weer extra aan het denken gezet en nog enthousiaster gemaakt om weer verder te kijken. Complimenten. Bedankt dus voor gisteravond!

Over 2FitHorses

Thanks voor de leerzame masterclass!!

Over 2FitHorses

Bedankt voor de Masterclass! Volgende x als ik het zie haak ik zeker weer aan. Interessant!